Árnyékoló szalagfüggönyök

JÓL VÁLASZTJA EL A VILÁGOT

 

Napjainkban az árnyékolástechnikai megoldások alkalmazása kül- és beltéren egyaránt meghatározó szerepet tölt be a gazdaságosan működtethető, biztonságos és kellemes környezet megteremtése során.

e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Tel.: +36 20 288-4035 

Szalagfüggöny AKCIÓ !

JELENLEGI AKCIÓNKBAN DÍJMENTES FELMÉRÉS BUDAPEST TERÜLETÉN!

 

A modern árnyékolástechnikai eszközök közé tartozó szalagfüggöny használata évről-évre népszerűbb a lakásokban, irodákban és bankokban egyaránt. Egyszerűsége és sokszínűsége miatt napjaink leginkább elterjedt árnyékolási technikája, mely tökéletesen alkalmas a nagyobb üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására. A hatalmas anyag- és színválasztéknak köszönhetően remekül használható szinte minden lakótérben.

A belső terek elválasztására és falboxok lezárására is rendkívül jó megoldást nyújt, emellett díszítő elemként is szolgál. Egyszerűsége és praktikuma abban rejlik, hogy a függőlegesen lógó lamellák teljesen körbefordíthatóak valamint elhúzhatóak, így szabályozva a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhatunk helységeinkbe. A lamellák átlapolásával pedig egy mozduüggönyeinket ide kattintva éri ellattal kizárhatjuk a kíváncsi tekinteteket. A hagyományos csipke- és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, viszont a szokványos függönyökkel szemben nem kell attól tartani, hogy egy hirtelen rántás következtében leszakad a karnis, hisz nem kell közvetlenül megérintenünk a szalagfüggönyt. Használata rendkívül egyszerű, karbantartást nem igényel.