iparis1-1.jpg
jol-valasztja-el-a-vilagot-header-mob-001.jpg
iparis1-1.jpg

Szalagfüggönyök az ipar területén

...Jól választja el a világot!

A gyakran nyitott ipari kapuk átmeneti hőszigetelésére alkották meg az ipari szalagfüggöny típust. Az ipari szalagfüggöny leggyakrabban lágy PVC lapokból készül. A felhasználásra leginkább a targoncaforgalom jellemző. Kamionterminálok kiépítésénél is alkalmazzák.
A szalagfüggöny anyaga hőszigetelő felület víztiszta lágy PVC. A felfüggesztő elemek a felhasználástól függően, általános célra horganyzott elemekből készülnek. Egészségügyi és élelmiszer-ipari felhasználás esetén korrózióálló acél. Élelmiszer-ipari hűtőpultokra leakasztható extrudált PVC profilokkal rögzítik.

A szalagfüggöny a fokozódó energiaköltségek csökkentésére egyes hűtött vagy fűtött épületrészek elválasztására alkalmazzák. Az ipari szalagfüggöny típusok egy része is ebbe a termékcsoportba tartozik. Ennek a szalagfüggöny fajtának az anyaga általában átlátszó (víztiszta) lágy PVC. Jellemző méretek: 100 x 2 mm, 200 x 2 mm, 300 x 2-3 mm, 400 x 2-3 mm. A felfogató szerelvény általános célokra horganyzott acél, élelmiszer-ipari és egészségügyi célokra rozsdamentes acél.

Szalagfüggöny típusaink jellemzői:

 • Könnyen fel-, illetve leszerelhető
 • Könnyen tisztítható
 • Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető
 • Kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el

Szalagfüggöny típusaink előnyei:

 • Fűtött, hűtött helyiségek hőszigetelése
 • Védelem huzat, zaj és por ellen
 • Egészségvédelem és munkabiztonság
 • Kapunyílások legolcsóbb lezárása
 • Egyszerű, nem igényel karbantartást
  szalagfüggöny ipar.jpg

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny terek elválasztására

...Jól választja el a világot!

A PVC szalagfüggöny és tábla típusok megoldják a raktárak, ipari csarnokok olcsó, hatékony és rugalmas térelválasztását. Lehetővé teszik a fűtött és nem fűtött, a poros és tiszta terek elválasztását, a zaj és huzat kizárását. A térelválasztás PVC szalagok vagy PVC panelek segítségével történik, amelyeket acél tartószerkezetre függesztenek fel. A PVC szalagok és PVC panelek átfedése a vevő igényei szerint készül. Ez a megoldás biztosítja a gyors fel- és leszerelést, semmiféle karbantartást nem igényel.

Raktárakban, pavilonokban, ipari csarnokokban, hűtő és fagyasztó kamrákban bokszokban, gépek elkerítésénél.

A térelválasztás hőszigető PVC szalagok, vagy PVC panelek segítségével történik, amelyeket acél tartószerkezetre függesztenek fel. A hővédő PVC szalagok és PVC táblák átfedése a vevő igényei szerint készül. Ez a megoldás biztosítja a gyors fel- és leszerelést, semmiféle karbantartást nem igényel.

Előnyei:

 • Olcsó és hatékony megoldás
 • Nagyfokú védelem por, zaj ellen
 • Technológiák hatékony elválasztását teszi lehetővé
 • Nem igényel karbantartást
  szalagfüggöny terek.jpg

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny bejárati ajtókra

...Jól választja el a világot!

Személyforgalmú átjárókra szerelve a szalagfüggöny több szempontból is előnyösen alkalmazható: nyáron növelik a klímaberendezés hatékonyságát, télen megakadályozzák a meleg kiáramlását, így segítve elő az energiamegtakarítást. A huzat, a berepülő rovarok, madarak és a por ellen is hatékony védelmet jelent. Ez a szalagfüggöny kiváló eredménnyel alkalmazható bejárati ajtókon, eladási és raktárterek közti ajtókon, raktárajtókon és hűtőkamrák ajtaján. Az ipari, kereskedelmi felhasználás mellett a hétköznapi életben is sokoldalúan hasznosítható.

A szalagfüggönyök változatos színekben vásárolhatók, akár egy függöny többféle színű szalagból is összeállítható.

Szalagfüggönyeink Kivitelezése

A függönyöket vagy kemény PVC profil felfüggesztéssel szerelik a szalagok átfedése nélkül, vagy kampósoros felfüggesztéssel és szalagátfedéssel. A PVC profil felfüggesztésű függönyök rögzítettek, a felfüggesztés lehetővé teszi a szalagfüggönyök gyors fel- és leszerelését. A szalagok normál (-5°C-ig) és fagyálló (-25°C-ig) kivitelben, átlátszó és színes változatban is kaphatók.

A szalagfüggönyök 100, 150 és 200 mm szélességű; 1,2 és 2 mm-es vastagságú szalagokból gyárthatók.

Gyakori alkalmazási területek:

 • bejárati ajtók
 • raktárajtók
 • hűtőkamrák ajtaja

A PVC függöny előnyei:

 • véd por, huzat és zaj ellen
 • véd a rovarok és madarak ellen
 • dekoratív, figyelemfelkeltő hatású
 • kényelmes áthaladást biztosít
 • egyedi kivitel, egyéni igények szerinti megoldás
  szalagfüggöny bejarati.jpg

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny hűtőkamrákra

...Jól választja el a világot!

Az szalagfüggöny kiváló hőszigetelő hatása révén csökken az aggregátor terhelése.

Az átlátszó (víztiszta és színes) hővédő szalagfüggönyök védelmet jelentenek 
a bogarak és a por ellen is.
A hőszigetelő szalagfüggöny esztétikus, kényelmes és rendkívül 
energiatakarékos megoldás. Targoncázható kivitelben akár fóliázott árukhoz. 
A fagyálló és szuperfagyálló szalagjaink kiválóan alkalmazhatóak, akár két eltérő hőmérsékletű helység elválasztásáról, akár a fagyasztott áru ki- és berakodásának idejére nyitva hagyott hűtőkamraajtó időleges lezárásáról van szó. A fagyálló szalagok előnyös hőszigetelési tulajdonságaikat alacsony hőmérsékleten, ridegedés nélkül megtartják és ez által megfelelő megoldást jelentenek ilyen esetekben.

Az áthaladó targonca vagy ember mögött a szalagcsíkok azonnal összezáródnak, így csökkentve a helység megfelelő hőmérsékleten tartásához szükséges energiaigényt és ez által a költségeket. A kisebb hőingadozás ezen kívül a hűtőberendezéseknek is átlagosan alacsonyabb teljesítményigényt jelent, ami növeli az élettartamot is.

Előnyei:

 • Jelentős energia-megtakarítás éves szinten, ha a hűtőautók ajtónyílásaiba szalagfüggönyt is teszünk, ezáltal a nyitott ajtó esetén nem jelentkezik akkora hőveszteség. Ezzel az ajtó nyitvatartási idejét is tudjuk növelni.
 • A legszigorúbb élelmiszeripari előírásoknak is megfelelő minőségben készül
 • A szalagfüggöny elhúzható mechanika segítségével lehetővé teszi az áru egyszerű ki- és berakását hőveszteség nélkül gyorsan felszerelhető, nem igényel karbantartást
 • A függöny sérülése esetén egy-egy szalag könnyen cserélhető
  szalagfüggöny hutoauto kamra.jpg

 

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny hűtőkre, regálokra

...Jól választja el a világot!

Hűtőkirakatok, csemegepultok, tejhűtők nyílásaira alkalmas szalagfüggöny. Minden függöny ez egyedi igényeknek megfelelően készül. A pultok feltöltésekor vagy tisztításkor a függöny könnyen kivehető és visszarakható. A szalagok tisztítása egyszerű, egy nedves szivaccsal elvégezhető. A függöny a szigorú élelmiszer-ipari előírásoknak is megfelel. Ez a fajta szalagfüggöny profilt ragasztással, vagy - fúrás nélkül - szegecseléssel rögzítik a berendezésekhez, így nagyon egyszerű, gyors a felszerelése.

Előnyei:

 • 50% energiamegtakarítás
 • egyenletes és alacsonyabb hőmérséklet a hűtőberendezésen belül
 • rovarok berepülése elleni védelem
 • a hűtőaggregátok hosszabb élettartama
  szalagfüggöny huto.jpg

 

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny uszodákba

...Jól választja el a világot!

A szalagfüggöny alkalmazása uszodákba, fürdőkbe ajánlott, mivel megakadályozza a temperált levegő kiáramlását. A beltéri medencék, illetve kültéri medencék átjáróiba tökéletes megoldás. A fürdőzőket nem akadályozza az áthaladásban, ugyanakkor meggátolja a hideg levegő beáramlását. A szalagfüggöny jelentős energiamegtakarítást eredményez és komfortérzetet biztosít. Minden függöny egyedileg kerül legyártásra a pontos igényeknek, és feltételeknek megfelelően.

Többféle színben kapható!

Előnyei:

 • energiamegtakarítás
 • rovarok berepülése elleni védelem
  szalagfüggöny uszoda.jpg

 

GOMBajánlatkéerés.png

 Istállófüggöny, kutyaházfüggöny

...Jól választja el a világot!

Az állattartási célokra készült szalagfüggöny fontosabb mezőgazdasági alkalmazásai közé tartozik az istállók és ólak nyílásainak lezárása, hiszen a felnőtt és növendék állatok egészségének megóvása érdekében még télen is megtartható az istállók ideális hőmérséklete.   szalagfüggöny istallo.jpg

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny felszerelése

A szalagfüggöny felszerelése történhet kampósoros tartószerkezet, illetve kemény PVC profil segítségével.

A kampósoros tartószerkezet a rögzítés legpraktikusabb típusa, lehetővé teszi az átfedések egyéni igények szerinti kialakítását, utórendeléseket, a szalagok kicserélését vagy leakasztását. A kettős profil ezt nem teszi lehetővé. Vállalatunk rozsdamentes és horganyzott anyagból gyártott tartószerkezetet egyaránt szállít.

Az ipari szalagfüggöny kampósoros tartószerkezete két részből áll:

1. a - kampós végződésre hajlított - tartó acélszelvényből
2. lemezpárokból, amelyek közé a PVC szalagok vannak befogva

Ipari szalagfüggöny felszerelése a mennyezetre

kamposor_plafon.jpg

Ipari szalagfüggöny felerősítése a falra

kamposor_fal.jpg

Fontos tudni, hogy a tartószerkezetet szilárd anyaghoz kell rögzíteni, mert a lágy anyagból (pl. gipszkarton) könnyen kiszakadhat.

A tartószerkezetet vízszintes helyzetben kell rögzíteni. A szalagokat a kampósorra az acélszelvény végétől akasztjuk fel az alábbi a sorrendben: 1. szalag, 3. szalag, 5. szalag 30%-os átfedésnél és 200 mm szalagnál a tartólemezen 5 rögzítő nyílás van.

A szalagok alját utánvágják a megfelelő hosszúságra.

1, A kampósoros tartószerkezet a vevő igényeinek megfelelő átfedést tesz lehetővé az ipari szalagfüggönyön. Az 1 kampós átfedést (cca 35%) ott ajánljuk, ahol a PVC szalagok inkább hőszigetelésre vagy huzat elleni védelemre szolgálnak. Nagyobb huzat esetében javaslatunk a 2 kampós átfedés (cca 65%)

300 mm-es PVC szalag 1 kampós átfedés

1-kampos-atfedes.jpg

300 mm-es PVC szalag 2 kampós átfedés

2-kampos-atfedes.jpg

2, Szalagfüggöny tartószerkezete

Abban az esetben , ha valamilyen oknál fogva a tartószerkezetet nem lehet közvetlenül a nyílás fölé felerősíteni (szekcionált kapu vagy más akadály merül fel), segédszerkezetet kell alkalmazni, amely kikerüli az akadályokat. A segédszerkezetet a falhoz három módon lehet rögzíteni, leggyakrabban 60 x 40 x 3 mm-es acélszelvényből készül.

 tartofull.jpg

3, Kemény, fehér PVC profil, saját fejlesztéső és gyártású termék, amelyet kisebb személyforgalmú nyílásokra, hűtőberendezésekre szerelhető szalagfüggönyök felfüggesztéséhez gyártanak. A profil nem teszi lehetővé az átfedések kialakítását, de biztosítja a kis nyílások esztétikus, hatékony és kényelmes szigetelését.

A PVC profil három részből áll:

 • I. "C" alakú sínprofil, amit ragasztással vagy csavarral rögzítenek a berendezésre vagy a nyílás fölé.
 • II. "A" és "B" profil ezek közé vannak a PVC szalagok befogva, és ezt helyezik be a "C" profilba
 • PVC profil felfüggesztést 2200 mm magasság alatt ajánljuk. Olcsó és esztétikus, de mivel nincs átfedés a szalagok között, így nem biztosít olyan jó szigetelést mint az átfedéses acél felfüggesztéses ipari szalagfüggöny.

 pvcprofil.jpgMegrendelés módja:

Személyesen vevőszolgálatunkon, vagy írásban a következő elérhetőségeken:
e-mail: ertekesites@poligonkft.hu

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot.

GOMBajánlatkéerés.png

 

Szalagfüggönyök az ipar területén

...Jól választja el a világot!

A gyakran nyitott ipari kapuk átmeneti hőszigetelésére alkották meg az ipari szalagfüggöny típust. Az ipari szalagfüggöny leggyakrabban lágy PVC lapokból készül. A felhasználásra leginkább a targoncaforgalom jellemző. Kamionterminálok kiépítésénél is alkalmazzák.
A szalagfüggöny anyaga hőszigetelő felület víztiszta lágy PVC. A felfüggesztő elemek a felhasználástól függően, általános célra horganyzott elemekből készülnek. Egészségügyi és élelmiszer-ipari felhasználás esetén korrózióálló acél. Élelmiszer-ipari hűtőpultokra leakasztható extrudált PVC profilokkal rögzítik.

A szalagfüggöny a fokozódó energiaköltségek csökkentésére egyes hűtött vagy fűtött épületrészek elválasztására alkalmazzák. Az ipari szalagfüggöny típusok egy része is ebbe a termékcsoportba tartozik. Ennek a szalagfüggöny fajtának az anyaga általában átlátszó (víztiszta) lágy PVC. Jellemző méretek: 100 x 2 mm, 200 x 2 mm, 300 x 2-3 mm, 400 x 2-3 mm. A felfogató szerelvény általános célokra horganyzott acél, élelmiszer-ipari és egészségügyi célokra rozsdamentes acél.

Szalagfüggöny típusaink jellemzői:

 • Könnyen fel-, illetve leszerelhető
 • Könnyen tisztítható
 • Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető
 • Kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el

Szalagfüggöny típusaink előnyei:

 • Fűtött, hűtött helyiségek hőszigetelése
 • Védelem huzat, zaj és por ellen
 • Egészségvédelem és munkabiztonság
 • Kapunyílások legolcsóbb lezárása
 • Egyszerű, nem igényel karbantartást
  szalagfüggöny ipar.jpg

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny terek elválasztására

...Jól választja el a világot!

A PVC szalagfüggöny és tábla típusok megoldják a raktárak, ipari csarnokok olcsó, hatékony és rugalmas térelválasztását. Lehetővé teszik a fűtött és nem fűtött, a poros és tiszta terek elválasztását, a zaj és huzat kizárását. A térelválasztás PVC szalagok vagy PVC panelek segítségével történik, amelyeket acél tartószerkezetre függesztenek fel. A PVC szalagok és PVC panelek átfedése a vevő igényei szerint készül. Ez a megoldás biztosítja a gyors fel- és leszerelést, semmiféle karbantartást nem igényel.

Raktárakban, pavilonokban, ipari csarnokokban, hűtő és fagyasztó kamrákban bokszokban, gépek elkerítésénél.

A térelválasztás hőszigető PVC szalagok, vagy PVC panelek segítségével történik, amelyeket acél tartószerkezetre függesztenek fel. A hővédő PVC szalagok és PVC táblák átfedése a vevő igényei szerint készül. Ez a megoldás biztosítja a gyors fel- és leszerelést, semmiféle karbantartást nem igényel.

Előnyei:

 • Olcsó és hatékony megoldás
 • Nagyfokú védelem por, zaj ellen
 • Technológiák hatékony elválasztását teszi lehetővé
 • Nem igényel karbantartást
  szalagfüggöny terek.jpg

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny bejárati ajtókra

...Jól választja el a világot!

Személyforgalmú átjárókra szerelve a szalagfüggöny több szempontból is előnyösen alkalmazható: nyáron növelik a klímaberendezés hatékonyságát, télen megakadályozzák a meleg kiáramlását, így segítve elő az energiamegtakarítást. A huzat, a berepülő rovarok, madarak és a por ellen is hatékony védelmet jelent. Ez a szalagfüggöny kiváló eredménnyel alkalmazható bejárati ajtókon, eladási és raktárterek közti ajtókon, raktárajtókon és hűtőkamrák ajtaján. Az ipari, kereskedelmi felhasználás mellett a hétköznapi életben is sokoldalúan hasznosítható.

A szalagfüggönyök változatos színekben vásárolhatók, akár egy függöny többféle színű szalagból is összeállítható.

Szalagfüggönyeink Kivitelezése

A függönyöket vagy kemény PVC profil felfüggesztéssel szerelik a szalagok átfedése nélkül, vagy kampósoros felfüggesztéssel és szalagátfedéssel. A PVC profil felfüggesztésű függönyök rögzítettek, a felfüggesztés lehetővé teszi a szalagfüggönyök gyors fel- és leszerelését. A szalagok normál (-5°C-ig) és fagyálló (-25°C-ig) kivitelben, átlátszó és színes változatban is kaphatók.

A szalagfüggönyök 100, 150 és 200 mm szélességű; 1,2 és 2 mm-es vastagságú szalagokból gyárthatók.

Gyakori alkalmazási területek:

 • bejárati ajtók
 • raktárajtók
 • hűtőkamrák ajtaja

A PVC függöny előnyei:

 • véd por, huzat és zaj ellen
 • véd a rovarok és madarak ellen
 • dekoratív, figyelemfelkeltő hatású
 • kényelmes áthaladást biztosít
 • egyedi kivitel, egyéni igények szerinti megoldás
  szalagfüggöny bejarati.jpg

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny hűtőkamrákra

...Jól választja el a világot!

Az szalagfüggöny kiváló hőszigetelő hatása révén csökken az aggregátor terhelése.

Az átlátszó (víztiszta és színes) hővédő szalagfüggönyök védelmet jelentenek 
a bogarak és a por ellen is.
A hőszigetelő szalagfüggöny esztétikus, kényelmes és rendkívül 
energiatakarékos megoldás. Targoncázható kivitelben akár fóliázott árukhoz. 
A fagyálló és szuperfagyálló szalagjaink kiválóan alkalmazhatóak, akár két eltérő hőmérsékletű helység elválasztásáról, akár a fagyasztott áru ki- és berakodásának idejére nyitva hagyott hűtőkamraajtó időleges lezárásáról van szó. A fagyálló szalagok előnyös hőszigetelési tulajdonságaikat alacsony hőmérsékleten, ridegedés nélkül megtartják és ez által megfelelő megoldást jelentenek ilyen esetekben.

Az áthaladó targonca vagy ember mögött a szalagcsíkok azonnal összezáródnak, így csökkentve a helység megfelelő hőmérsékleten tartásához szükséges energiaigényt és ez által a költségeket. A kisebb hőingadozás ezen kívül a hűtőberendezéseknek is átlagosan alacsonyabb teljesítményigényt jelent, ami növeli az élettartamot is.

Előnyei:

 • Jelentős energia-megtakarítás éves szinten, ha a hűtőautók ajtónyílásaiba szalagfüggönyt is teszünk, ezáltal a nyitott ajtó esetén nem jelentkezik akkora hőveszteség. Ezzel az ajtó nyitvatartási idejét is tudjuk növelni.
 • A legszigorúbb élelmiszeripari előírásoknak is megfelelő minőségben készül
 • A szalagfüggöny elhúzható mechanika segítségével lehetővé teszi az áru egyszerű ki- és berakását hőveszteség nélkül gyorsan felszerelhető, nem igényel karbantartást
 • A függöny sérülése esetén egy-egy szalag könnyen cserélhető
  szalagfüggöny hutoauto kamra.jpg

 

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny hűtőkre, regálokra

...Jól választja el a világot!

Hűtőkirakatok, csemegepultok, tejhűtők nyílásaira alkalmas szalagfüggöny. Minden függöny ez egyedi igényeknek megfelelően készül. A pultok feltöltésekor vagy tisztításkor a függöny könnyen kivehető és visszarakható. A szalagok tisztítása egyszerű, egy nedves szivaccsal elvégezhető. A függöny a szigorú élelmiszer-ipari előírásoknak is megfelel. Ez a fajta szalagfüggöny profilt ragasztással, vagy - fúrás nélkül - szegecseléssel rögzítik a berendezésekhez, így nagyon egyszerű, gyors a felszerelése.

Előnyei:

 • 50% energiamegtakarítás
 • egyenletes és alacsonyabb hőmérséklet a hűtőberendezésen belül
 • rovarok berepülése elleni védelem
 • a hűtőaggregátok hosszabb élettartama
  szalagfüggöny huto.jpg

 

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny uszodákba

...Jól választja el a világot!

A szalagfüggöny alkalmazása uszodákba, fürdőkbe ajánlott, mivel megakadályozza a temperált levegő kiáramlását. A beltéri medencék, illetve kültéri medencék átjáróiba tökéletes megoldás. A fürdőzőket nem akadályozza az áthaladásban, ugyanakkor meggátolja a hideg levegő beáramlását. A szalagfüggöny jelentős energiamegtakarítást eredményez és komfortérzetet biztosít. Minden függöny egyedileg kerül legyártásra a pontos igényeknek, és feltételeknek megfelelően.

Többféle színben kapható!

Előnyei:

 • energiamegtakarítás
 • rovarok berepülése elleni védelem
  szalagfüggöny uszoda.jpg

 

GOMBajánlatkéerés.png

 Istállófüggöny, kutyaházfüggöny

...Jól választja el a világot!

Az állattartási célokra készült szalagfüggöny fontosabb mezőgazdasági alkalmazásai közé tartozik az istállók és ólak nyílásainak lezárása, hiszen a felnőtt és növendék állatok egészségének megóvása érdekében még télen is megtartható az istállók ideális hőmérséklete.   szalagfüggöny istallo.jpg

GOMBajánlatkéerés.png

 Szalagfüggöny felszerelése

A szalagfüggöny felszerelése történhet kampósoros tartószerkezet, illetve kemény PVC profil segítségével.

A kampósoros tartószerkezet a rögzítés legpraktikusabb típusa, lehetővé teszi az átfedések egyéni igények szerinti kialakítását, utórendeléseket, a szalagok kicserélését vagy leakasztását. A kettős profil ezt nem teszi lehetővé. Vállalatunk rozsdamentes és horganyzott anyagból gyártott tartószerkezetet egyaránt szállít.

Az ipari szalagfüggöny kampósoros tartószerkezete két részből áll:

1. a - kampós végződésre hajlított - tartó acélszelvényből
2. lemezpárokból, amelyek közé a PVC szalagok vannak befogva

Ipari szalagfüggöny felszerelése a mennyezetre

kamposor_plafon.jpg

Ipari szalagfüggöny felerősítése a falra

kamposor_fal.jpg

Fontos tudni, hogy a tartószerkezetet szilárd anyaghoz kell rögzíteni, mert a lágy anyagból (pl. gipszkarton) könnyen kiszakadhat.

A tartószerkezetet vízszintes helyzetben kell rögzíteni. A szalagokat a kampósorra az acélszelvény végétől akasztjuk fel az alábbi a sorrendben: 1. szalag, 3. szalag, 5. szalag 30%-os átfedésnél és 200 mm szalagnál a tartólemezen 5 rögzítő nyílás van.

A szalagok alját utánvágják a megfelelő hosszúságra.

1, A kampósoros tartószerkezet a vevő igényeinek megfelelő átfedést tesz lehetővé az ipari szalagfüggönyön. Az 1 kampós átfedést (cca 35%) ott ajánljuk, ahol a PVC szalagok inkább hőszigetelésre vagy huzat elleni védelemre szolgálnak. Nagyobb huzat esetében javaslatunk a 2 kampós átfedés (cca 65%)

300 mm-es PVC szalag 1 kampós átfedés

1-kampos-atfedes.jpg

300 mm-es PVC szalag 2 kampós átfedés

2-kampos-atfedes.jpg

2, Szalagfüggöny tartószerkezete

Abban az esetben , ha valamilyen oknál fogva a tartószerkezetet nem lehet közvetlenül a nyílás fölé felerősíteni (szekcionált kapu vagy más akadály merül fel), segédszerkezetet kell alkalmazni, amely kikerüli az akadályokat. A segédszerkezetet a falhoz három módon lehet rögzíteni, leggyakrabban 60 x 40 x 3 mm-es acélszelvényből készül.

 tartofull.jpg

3, Kemény, fehér PVC profil, saját fejlesztéső és gyártású termék, amelyet kisebb személyforgalmú nyílásokra, hűtőberendezésekre szerelhető szalagfüggönyök felfüggesztéséhez gyártanak. A profil nem teszi lehetővé az átfedések kialakítását, de biztosítja a kis nyílások esztétikus, hatékony és kényelmes szigetelését.

A PVC profil három részből áll:

 • I. "C" alakú sínprofil, amit ragasztással vagy csavarral rögzítenek a berendezésre vagy a nyílás fölé.
 • II. "A" és "B" profil ezek közé vannak a PVC szalagok befogva, és ezt helyezik be a "C" profilba
 • PVC profil felfüggesztést 2200 mm magasság alatt ajánljuk. Olcsó és esztétikus, de mivel nincs átfedés a szalagok között, így nem biztosít olyan jó szigetelést mint az átfedéses acél felfüggesztéses ipari szalagfüggöny.

 pvcprofil.jpgMegrendelés módja:

Személyesen vevőszolgálatunkon, vagy írásban a következő elérhetőségeken:
e-mail: ertekesites@poligonkft.hu

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot.

GOMBajánlatkéerés.png

 


email