Cím: 1116 Budapest, Hunyadi Mátyás u. 20          Telefon: +36 1 226 6907          Email: ertekesites@poligonkft.hu

Termofüggöny az ipar területén

A gyakran nyitott ipari kapuk átmeneti hőszigetelésére alkották meg az ipari szalagfüggöny típust. Az ipari szalagfüggöny (termofüggöny) leggyakrabban lágy PVC lapokból készül. A felhasználásra leginkább a targoncaforgalom jellemző. Kamionterminálok kiépítésénél is alkalmazzák.

A termofüggöny anyaga víztiszta lágy PVC.
A felfüggesztés általános célokra horganyzott acélból készül.
Fokozottabb higiéniai igények esetén rozsdamentes acél felfüggesztést alkalmazunk.
Kisebb nyílásokra, valamint kiskereskedelmi hűtőpultokra könnyen leakasztható kemény fehér PVC-ből készült felfüggesztést ajánlunk.

A termofüggöny alkalmazása hűtött vagy fűtött épületrészek elválasztásával jelentős energiaköltség csökkenést eredményez.

Csarnokok, raktárak nagyméretű nyílásain szekcionált és acélkapuk mellett másodlagos nyílászáróként szintén nagymértékű energiamegtakarítást és egyéb előnyöket biztosít.

A fenti esetekben jellemzően 200, 300 és 400 mm széles PVC szalagokat használunk.

Termofüggöny előnyei:

 • Kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el
 • Könnyen fel-, illetve leszerelhető
 • Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető
 • Védelem huzat, zaj és por ellen
 • Egészségvédelem és munkabiztonság
  Termofüggöny az ipar területén

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny terek elválasztására

A PVC szalagfüggöny (termofüggöny) és tábla típusok megoldják a raktárak, ipari csarnokok tereinek olcsó, hatékony és rugalmas térelválasztását. Lehetővé teszik a fűtött és nem fűtött, a poros és tiszta terek elválasztását, a zaj és huzat kizárását. A térelválasztás hőszigetelő PVC szalagok vagy PVC panelek segítségével történik, amelyeket acél tartószerkezetre függesztenek fel. A hővédő PVC szalagok és PVC panelek átfedése a vevő igényei szerint készül. Ez a megoldás biztosítja a gyors fel- és leszerelést, semmiféle karbantartást nem igényel.

Jól használható raktárakban, pavilonokban, ipari csarnokokban, hűtő és fagyasztó kamrákban, hűtőházakban, nagyértékű, hőmérsékletváltozásra érzékeny berendezések, gépsorok védelmére.

Előnyei:

 • Rendkívül költséghatékony megoldás
 • Nagyfokú védelem közvetlen környezeti hatások ellen
 • Technológiák hatékony elválasztását teszi lehetővé
 • Nem igényel karbantartást
  Termofüggöny terek elválasztására

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny bejárati ajtókra

Személyforgalmú átjárókra szerelve a szalagfüggöny több szempontból is előnyösen alkalmazható: nyáron növelik a klímaberendezés hatékonyságát, télen megakadályozzák a meleg kiáramlását, így segítve elő az energiamegtakarítást. A huzat, a berepülő rovarok, madarak és a por ellen is hatékony védelmet jelent. Ez a szalagfüggöny kiváló eredménnyel alkalmazható bejárati ajtókon, eladási és raktárterek közti ajtókon, raktárajtókon és hűtőkamrák ajtaján. Kiskereskedelmi egységek, butikok körében rendkívül népszerű, mivel nyitott ajtó mellett is védi az eladó egészségét és növeli a bolt látogatottságát. Az ipari, kereskedelmi felhasználás mellett a hétköznapi életben is sokoldalúan hasznosítható. 

A szalagfüggönyök változatos színekben vásárolhatók, akár egy függöny többféle színű szalagból is összeállítható.

Termofüggönyeink kivitelezése

A függönyöket kemény PVC profil felfüggesztéssel szerelik a szalagok átfedése nélkül, vagy kampósoros felfüggesztéssel tetszőleges szalagátfedéssel. A PVC profil felfüggesztés előnye, hogy szükség esetén egy mozdulattal oldhatók. A szalagok normál (-5°C-ig) és fagyálló (-25°C-ig) kivitelben, átlátszó és színes változatban is kaphatók.

A szalagfüggönyök 100, 150 és 200 mm szélességű; 1,2 és 2 mm vastagságú szalagokból gyárthatók.

Gyakori alkalmazási területek:

 • bejárati ajtók
 • raktárajtók
 • hűtőkamrák ajtaja

A termofüggöny előnyei:

 • véd por, huzat és zaj ellen
 • véd a rovarok és madarak ellen
 • dekoratív, figyelemfelkeltő hatású
 • egyedi kivitel, egyéni igények szerinti megoldás
  Termofüggöny bejárati ajtókra

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny hűtőkamrákra, hűtőautókra

Amikor egy hűtőkamra ajtaját gyakran kell nyitogatni akár árubevitel, akár árukivétel céljából, akkor az átlátszó PVC szalagfüggöny (termofüggöny) a megoldás.

Az ajtónyílásra helyezett termofüggöny a kamraajtó nyitott állapotában is meggátolja a hideg levegő ki, illetve a meleg levegő beáramlását.

Normál és fagyálló kivitelben is készülhet attól függően, hogy a kamra pluszos, vagy mélyhűtő kivitelű.

A fagyálló szalagok előnyös hőszigetelési tulajdonságaikat alacsony hőmérsékleten, ridegedés nélkül megtartják és ez által megfelelő megoldást jelentenek ilyen esetekben.

Hűtőházak nagy méretű ajtónyílásainál, targoncaforgalom esetén a fagyálló bordás PVC szalagokból álló termofüggöny nyújt megfelelő védelmet a hőveszteség ellen.

A felfüggesztés hűtött terek esetében mindig rozsdamentes kivitelű.

Előnyei: 

 • megakadályozza a hideg levegő kiáramlását, energiamegtakarítást eredményez
 • egyenletesebb hőmérsékletet biztosít a hűtőkamrában, ezért a tárolt élelmiszerek hosszabb ideig őrzik meg minőségüket
 • csökken a aggregátorok terhelése, ezáltal megnő az élettartamuk, a szervíz és a csere ideje kitolódik
  Termofüggöny hűtőkamrákra, hűtőautókra

 

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny hűtőkre, regálokra

Hűtőkirakatok, csemegepultok, tejhűtők nyílásaira alkalmas szalagfüggöny (termofüggöny). Minden függöny egyedi igényeknek megfelelően készül. A pultok feltöltésekor vagy tisztításkor a függöny könnyen kivehető és visszarakható. A szalagok tisztítása egyszerű, egy nedves szivaccsal elvégezhető. A függöny a szigorú élelmiszer-ipari előírásoknak is megfelel. Ez a fajta szalagfüggöny öntapadó ragasztószalaggal egyszerűen felrögzíthető a a hűtőbútorra.

Előnyei:

 • 50% energiamegtakarítás
 • egyenletes és alacsonyabb hőmérséklet a hűtőberendezésen belül
 • megnő a termékek minőségmegőrzési ideje
 • rovarok berepülése elleni védelem
 • a hűtőaggregátok hosszabb élettartama
  Termofüggöny hűtőkre, regálokra

 

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny fürdőkbe

A szalagfüggöny (termofüggöny) alkalmazása uszodákba, fürdőkbe ajánlott, mivel megakadályozza a temperált levegő kiáramlását. A beltéri medencék, illetve kültéri medencék átjáróiba tökéletes megoldás. A fürdőzőket nem akadályozza az áthaladásban, ugyanakkor meggátolja a hideg levegő beáramlását. A szalagfüggöny jelentős energiamegtakarítást eredményez és komfortérzetet biztosít. Minden függöny egyedileg kerül legyártásra a pontos igényeknek, és feltételeknek megfelelően.

Többféle színben kapható!

Előnyei:

 • konfortérzés növelése
 • energiamegtakarítás
 • rovarok berepülése elleni védelem
  Termofüggöny fürdőkbe

 

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny az állattartásban
 

Az állattartási célokra készült szalagfüggöny (termofüggöny) fontosabb mezőgazdasági alkalmazásai közé tartozik az istállók és ólak nyílásainak lezárása, hiszen a felnőtt és növendék állatok egészségének megóvása érdekében még télen is megtartható az istállók ideális hőmérséklete.   Termofüggöny az állattartásban

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny felszerelése

A lágy PVC szalagfüggöny felszerelése történhet kampósoros tartószerkezet, illetve kemény PVC profil segítségével.

A kampósoros tartószerkezet a rögzítés legpraktikusabb típusa, lehetővé teszi az átfedések egyéni igények szerinti kialakítását, utórendeléseket, a szalagok kicserélését vagy leakasztását. A kettős profil ezt nem teszi lehetővé. Vállalatunk rozsdamentes és horganyzott anyagból gyártott tartószerkezetet egyaránt szállít.

Az ipari szalagfüggöny kampósoros tartószerkezete két részből áll:

1. a - kampós végződésre hajlított - tartó acélszelvényből
2. lemezpárokból, amelyek közé a PVC szalagok vannak befogva

Ipari szalagfüggöny felszerelése a mennyezetre

kamposor_plafon

Ipari szalagfüggöny felerősítése a falra

kamposor_fal

Fontos tudni, hogy a tartószerkezetet szilárd anyaghoz kell rögzíteni, mert a lágy anyagból (pl. gipszkarton) könnyen kiszakadhat.

A tartószerkezetet vízszintes helyzetben kell rögzíteni. A szalagokat a kampósorra az acélszelvény végétől akasztjuk fel az alábbi a sorrendben: 1. szalag, 3. szalag, 5. szalag 30%-os átfedésnél és 200 mm szalagnál a tartólemezen 5 rögzítő nyílás van.

A szalagok alját utánvágják a megfelelő hosszúságra.

1, A kampósoros tartószerkezet a vevő igényeinek megfelelő átfedést tesz lehetővé az ipari szalagfüggönyön. Az 1 kampós átfedést (cca 35%) ott ajánljuk, ahol a PVC szalagok inkább hőszigetelésre vagy huzat elleni védelemre szolgálnak. Nagyobb huzat esetében javaslatunk a 2 kampós átfedés (cca 65%)

300 mm-es PVC szalag 1 kampós átfedés

kampos-atfedes

300 mm-es PVC szalag 2 kampós átfedés

kampos-atfedes

2, Szalagfüggöny tartószerkezete

Abban az esetben , ha valamilyen oknál fogva a tartószerkezetet nem lehet közvetlenül a nyílás fölé felerősíteni (szekcionált kapu vagy más akadály merül fel), segédszerkezetet kell alkalmazni, amely kikerüli az akadályokat. A segédszerkezetet a falhoz három módon lehet rögzíteni, leggyakrabban 60 x 40 x 3 mm-es acélszelvényből készül.

 tartofull

3, Kemény, fehér PVC profil, saját fejlesztéső és gyártású termék, amelyet kisebb személyforgalmú nyílásokra, hűtőberendezésekre szerelhető szalagfüggönyök felfüggesztéséhez gyártanak. A profil nem teszi lehetővé az átfedések kialakítását, de biztosítja a kis nyílások esztétikus, hatékony és kényelmes szigetelését.

A PVC profil három részből áll:

 • I. "C" alakú sínprofil, amit ragasztással vagy csavarral rögzítenek a berendezésre vagy a nyílás fölé.
 • II. "A" és "B" profil ezek közé vannak a PVC szalagok befogva, és ezt helyezik be a "C" profilba
 • PVC profil felfüggesztést 2200 mm magasság alatt ajánljuk. Olcsó és esztétikus, de mivel nincs átfedés a szalagok között, így nem biztosít olyan jó szigetelést mint az átfedéses acél felfüggesztéses ipari szalagfüggöny.

 pvcprofilMegrendelés módja:

Személyesen vevőszolgálatunkon, vagy írásban a következő elérhetőségeken:
e-mail: ertekesites@poligonkft.hu

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot.

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

Termofüggöny az ipar területén

A gyakran nyitott ipari kapuk átmeneti hőszigetelésére alkották meg az ipari szalagfüggöny típust. Az ipari szalagfüggöny (termofüggöny) leggyakrabban lágy PVC lapokból készül. A felhasználásra leginkább a targoncaforgalom jellemző. Kamionterminálok kiépítésénél is alkalmazzák.

A termofüggöny anyaga víztiszta lágy PVC.
A felfüggesztés általános célokra horganyzott acélból készül.
Fokozottabb higiéniai igények esetén rozsdamentes acél felfüggesztést alkalmazunk.
Kisebb nyílásokra, valamint kiskereskedelmi hűtőpultokra könnyen leakasztható kemény fehér PVC-ből készült felfüggesztést ajánlunk.

A termofüggöny alkalmazása hűtött vagy fűtött épületrészek elválasztásával jelentős energiaköltség csökkenést eredményez.

Csarnokok, raktárak nagyméretű nyílásain szekcionált és acélkapuk mellett másodlagos nyílászáróként szintén nagymértékű energiamegtakarítást és egyéb előnyöket biztosít.

A fenti esetekben jellemzően 200, 300 és 400 mm széles PVC szalagokat használunk.

Termofüggöny előnyei:

 • Kis beruházással rövid idő alatt nagy megtakarítás érhető el
 • Könnyen fel-, illetve leszerelhető
 • Sérülés esetén egy-egy szalag is könnyen cserélhető
 • Védelem huzat, zaj és por ellen
 • Egészségvédelem és munkabiztonság
  Termofüggöny az ipar területén

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny terek elválasztására

A PVC szalagfüggöny (termofüggöny) és tábla típusok megoldják a raktárak, ipari csarnokok tereinek olcsó, hatékony és rugalmas térelválasztását. Lehetővé teszik a fűtött és nem fűtött, a poros és tiszta terek elválasztását, a zaj és huzat kizárását. A térelválasztás hőszigetelő PVC szalagok vagy PVC panelek segítségével történik, amelyeket acél tartószerkezetre függesztenek fel. A hővédő PVC szalagok és PVC panelek átfedése a vevő igényei szerint készül. Ez a megoldás biztosítja a gyors fel- és leszerelést, semmiféle karbantartást nem igényel.

Jól használható raktárakban, pavilonokban, ipari csarnokokban, hűtő és fagyasztó kamrákban, hűtőházakban, nagyértékű, hőmérsékletváltozásra érzékeny berendezések, gépsorok védelmére.

Előnyei:

 • Rendkívül költséghatékony megoldás
 • Nagyfokú védelem közvetlen környezeti hatások ellen
 • Technológiák hatékony elválasztását teszi lehetővé
 • Nem igényel karbantartást
  Termofüggöny terek elválasztására

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny bejárati ajtókra

Személyforgalmú átjárókra szerelve a szalagfüggöny több szempontból is előnyösen alkalmazható: nyáron növelik a klímaberendezés hatékonyságát, télen megakadályozzák a meleg kiáramlását, így segítve elő az energiamegtakarítást. A huzat, a berepülő rovarok, madarak és a por ellen is hatékony védelmet jelent. Ez a szalagfüggöny kiváló eredménnyel alkalmazható bejárati ajtókon, eladási és raktárterek közti ajtókon, raktárajtókon és hűtőkamrák ajtaján. Kiskereskedelmi egységek, butikok körében rendkívül népszerű, mivel nyitott ajtó mellett is védi az eladó egészségét és növeli a bolt látogatottságát. Az ipari, kereskedelmi felhasználás mellett a hétköznapi életben is sokoldalúan hasznosítható. 

A szalagfüggönyök változatos színekben vásárolhatók, akár egy függöny többféle színű szalagból is összeállítható.

Termofüggönyeink kivitelezése

A függönyöket kemény PVC profil felfüggesztéssel szerelik a szalagok átfedése nélkül, vagy kampósoros felfüggesztéssel tetszőleges szalagátfedéssel. A PVC profil felfüggesztés előnye, hogy szükség esetén egy mozdulattal oldhatók. A szalagok normál (-5°C-ig) és fagyálló (-25°C-ig) kivitelben, átlátszó és színes változatban is kaphatók.

A szalagfüggönyök 100, 150 és 200 mm szélességű; 1,2 és 2 mm vastagságú szalagokból gyárthatók.

Gyakori alkalmazási területek:

 • bejárati ajtók
 • raktárajtók
 • hűtőkamrák ajtaja

A termofüggöny előnyei:

 • véd por, huzat és zaj ellen
 • véd a rovarok és madarak ellen
 • dekoratív, figyelemfelkeltő hatású
 • egyedi kivitel, egyéni igények szerinti megoldás
  Termofüggöny bejárati ajtókra

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny hűtőkamrákra, hűtőautókra

Amikor egy hűtőkamra ajtaját gyakran kell nyitogatni akár árubevitel, akár árukivétel céljából, akkor az átlátszó PVC szalagfüggöny (termofüggöny) a megoldás.

Az ajtónyílásra helyezett termofüggöny a kamraajtó nyitott állapotában is meggátolja a hideg levegő ki, illetve a meleg levegő beáramlását.

Normál és fagyálló kivitelben is készülhet attól függően, hogy a kamra pluszos, vagy mélyhűtő kivitelű.

A fagyálló szalagok előnyös hőszigetelési tulajdonságaikat alacsony hőmérsékleten, ridegedés nélkül megtartják és ez által megfelelő megoldást jelentenek ilyen esetekben.

Hűtőházak nagy méretű ajtónyílásainál, targoncaforgalom esetén a fagyálló bordás PVC szalagokból álló termofüggöny nyújt megfelelő védelmet a hőveszteség ellen.

A felfüggesztés hűtött terek esetében mindig rozsdamentes kivitelű.

Előnyei: 

 • megakadályozza a hideg levegő kiáramlását, energiamegtakarítást eredményez
 • egyenletesebb hőmérsékletet biztosít a hűtőkamrában, ezért a tárolt élelmiszerek hosszabb ideig őrzik meg minőségüket
 • csökken a aggregátorok terhelése, ezáltal megnő az élettartamuk, a szervíz és a csere ideje kitolódik
  Termofüggöny hűtőkamrákra, hűtőautókra

 

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny hűtőkre, regálokra

Hűtőkirakatok, csemegepultok, tejhűtők nyílásaira alkalmas szalagfüggöny (termofüggöny). Minden függöny egyedi igényeknek megfelelően készül. A pultok feltöltésekor vagy tisztításkor a függöny könnyen kivehető és visszarakható. A szalagok tisztítása egyszerű, egy nedves szivaccsal elvégezhető. A függöny a szigorú élelmiszer-ipari előírásoknak is megfelel. Ez a fajta szalagfüggöny öntapadó ragasztószalaggal egyszerűen felrögzíthető a a hűtőbútorra.

Előnyei:

 • 50% energiamegtakarítás
 • egyenletes és alacsonyabb hőmérséklet a hűtőberendezésen belül
 • megnő a termékek minőségmegőrzési ideje
 • rovarok berepülése elleni védelem
 • a hűtőaggregátok hosszabb élettartama
  Termofüggöny hűtőkre, regálokra

 

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny fürdőkbe

A szalagfüggöny (termofüggöny) alkalmazása uszodákba, fürdőkbe ajánlott, mivel megakadályozza a temperált levegő kiáramlását. A beltéri medencék, illetve kültéri medencék átjáróiba tökéletes megoldás. A fürdőzőket nem akadályozza az áthaladásban, ugyanakkor meggátolja a hideg levegő beáramlását. A szalagfüggöny jelentős energiamegtakarítást eredményez és komfortérzetet biztosít. Minden függöny egyedileg kerül legyártásra a pontos igényeknek, és feltételeknek megfelelően.

Többféle színben kapható!

Előnyei:

 • konfortérzés növelése
 • energiamegtakarítás
 • rovarok berepülése elleni védelem
  Termofüggöny fürdőkbe

 

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny az állattartásban
 

Az állattartási célokra készült szalagfüggöny (termofüggöny) fontosabb mezőgazdasági alkalmazásai közé tartozik az istállók és ólak nyílásainak lezárása, hiszen a felnőtt és növendék állatok egészségének megóvása érdekében még télen is megtartható az istállók ideális hőmérséklete.   Termofüggöny az állattartásban

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 

 Termofüggöny felszerelése

A lágy PVC szalagfüggöny felszerelése történhet kampósoros tartószerkezet, illetve kemény PVC profil segítségével.

A kampósoros tartószerkezet a rögzítés legpraktikusabb típusa, lehetővé teszi az átfedések egyéni igények szerinti kialakítását, utórendeléseket, a szalagok kicserélését vagy leakasztását. A kettős profil ezt nem teszi lehetővé. Vállalatunk rozsdamentes és horganyzott anyagból gyártott tartószerkezetet egyaránt szállít.

Az ipari szalagfüggöny kampósoros tartószerkezete két részből áll:

1. a - kampós végződésre hajlított - tartó acélszelvényből
2. lemezpárokból, amelyek közé a PVC szalagok vannak befogva

Ipari szalagfüggöny felszerelése a mennyezetre

kamposor_plafon

Ipari szalagfüggöny felerősítése a falra

kamposor_fal

Fontos tudni, hogy a tartószerkezetet szilárd anyaghoz kell rögzíteni, mert a lágy anyagból (pl. gipszkarton) könnyen kiszakadhat.

A tartószerkezetet vízszintes helyzetben kell rögzíteni. A szalagokat a kampósorra az acélszelvény végétől akasztjuk fel az alábbi a sorrendben: 1. szalag, 3. szalag, 5. szalag 30%-os átfedésnél és 200 mm szalagnál a tartólemezen 5 rögzítő nyílás van.

A szalagok alját utánvágják a megfelelő hosszúságra.

1, A kampósoros tartószerkezet a vevő igényeinek megfelelő átfedést tesz lehetővé az ipari szalagfüggönyön. Az 1 kampós átfedést (cca 35%) ott ajánljuk, ahol a PVC szalagok inkább hőszigetelésre vagy huzat elleni védelemre szolgálnak. Nagyobb huzat esetében javaslatunk a 2 kampós átfedés (cca 65%)

300 mm-es PVC szalag 1 kampós átfedés

kampos-atfedes

300 mm-es PVC szalag 2 kampós átfedés

kampos-atfedes

2, Szalagfüggöny tartószerkezete

Abban az esetben , ha valamilyen oknál fogva a tartószerkezetet nem lehet közvetlenül a nyílás fölé felerősíteni (szekcionált kapu vagy más akadály merül fel), segédszerkezetet kell alkalmazni, amely kikerüli az akadályokat. A segédszerkezetet a falhoz három módon lehet rögzíteni, leggyakrabban 60 x 40 x 3 mm-es acélszelvényből készül.

 tartofull

3, Kemény, fehér PVC profil, saját fejlesztéső és gyártású termék, amelyet kisebb személyforgalmú nyílásokra, hűtőberendezésekre szerelhető szalagfüggönyök felfüggesztéséhez gyártanak. A profil nem teszi lehetővé az átfedések kialakítását, de biztosítja a kis nyílások esztétikus, hatékony és kényelmes szigetelését.

A PVC profil három részből áll:

 • I. "C" alakú sínprofil, amit ragasztással vagy csavarral rögzítenek a berendezésre vagy a nyílás fölé.
 • II. "A" és "B" profil ezek közé vannak a PVC szalagok befogva, és ezt helyezik be a "C" profilba
 • PVC profil felfüggesztést 2200 mm magasság alatt ajánljuk. Olcsó és esztétikus, de mivel nincs átfedés a szalagok között, így nem biztosít olyan jó szigetelést mint az átfedéses acél felfüggesztéses ipari szalagfüggöny.

 pvcprofilMegrendelés módja:

Személyesen vevőszolgálatunkon, vagy írásban a következő elérhetőségeken:
e-mail: ertekesites@poligonkft.hu

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot.

GOMBajánlatkéerés.pngPoligon_logo.png

 


facebookemail